Kunde-/ Leverandørfortælling

null
Det har været en fornøjelse af have Henriette Lange som konsulent i vores bogholderi – og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre. Hun er meget kompetent til sit arbejde og har også et fantastisk og imødekommende væsen.

Center For Familieudvikling / Rikke

null
Hos Henriette Lange bliver bogføring altid lavet til den tid der aftalt, og meget professionelt. Hendes kontakt til og samarbejde med revisor foregår gnidningsløst og det, der bliver afleveret til revisor, er gennemarbejdet og afstemt, sårevisoromkostningerne bliver lave. Jeg har aldrig oplevet, at jeg skulle stille spørgsmål til faktura fra Langes Bogføring. Pris og timeforbrug stemmer og prisen er meget fornuftig. Så god kvalitet, til god pris. Henriette er altid imødekommende og i godt humør.

Græstedsmeden / Alex Hansen

null
Jeg kan klart anbefale Langes Bogføring & Regnskabsassistance. Jeg har ikke tidligere haft så stor tiltro og følt at min virksomhed er i så gode hænder, som den er nu! Henriette Langes er virkelig struktureret, og hun er omstillingsparat til en hver tid. Der er ingen opgaver eller udfordringer der ikke bliver taget hånd om med det samme. Min virksomhed havde ikke været der, hvor den er i dag, uden Langes Bogføring & Regnskabsassistance!

Jacques

Ønsker du min hjælp?

Kontakt mig via kontaktformularen på kontaktsiden, hvor du beskriver dine behov, så vender jeg hurtigst muligt tilbage.